Bel ons direct 0492 - 464176

Trekhaak Kabelsets Beek en Donk

Alle moderne auto’s zijn uitgerust met elektronica voor het comfort en de veiligheid van de automobilist. Omdat de bedrading in moderne auto’s steeds dunner wordt, is het aansluiten van extra accessoires niet altijd even makkelijk. Daarom adviseert Garage Ad van der Horst in Beek en Donk samen met Thule om altijd gebruik te maken van kabelsets die speciaal voor uw auto ontwikkeld zijn.

Kabelsets Thule: veiligheid voorop

Bij het gebruik van de voertuig specifieke kabelsets van Thule blijven elektronische apparatuur, databussystemen en zeer dunne bedrading in tact. U zal met deze kabelsets geen risico lopen op het beschadigen van de bedrading en elektronica in uw auto. Wat ook fijn is, is dat uw verlichting altijd op de juiste sterkte blijft branden.

Kabelsets voldoen aan wettelijke eisen

De kabelsets van Thule zijn zo uitgevoerd dat ze aan de wettelijke eisen voldoen. Alle kabelsets zijn voorzien van een mistlampaansluiting en bij de meeste uitvoeringen wordt het mistlicht uitgeschakeld wanneer de stekker in de stekkerdoos aangesloten is. Dit voorkomt de hinderlijke rode gloed die anders weerkaatst in uw binnenspiegel.