Bel ons direct 0492 - 464176

Particuliere auto Onderhoud en Reparaties

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? U kunt bij Garagebedrijf Ad van der Horst terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto. Plan nu een afspraak in bij Garagebedrijf Ad van der Horst in Beek en Donk.

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan uw auto eigenlijk in?

  • Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden.
  • Tijdens een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op meer dan 50 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door je autofabrikant, net als het onderhoudsinterval.
  • Voor nieuwere auto’s wordt een onderhoudsbeurt ook wel gepland op basis van je rijgedrag.
  • Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Wat is mogelijk aanvullend onderhoud in een beurt?

De onderhoudsbeurt bestaat uit een basis check en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de onderhoudsbeurt stellen wij vast welke aanvullende werkzaamheden nodig zijn.

Aanvullend auto onderhoud betekent:

  • het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter.
  • Het controleren en vervangen van de distributieriem.

Waarom is een onderhoudsbeurt van belang?

De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks), volgens de voorschriften van je autofabrikant, is belangrijk omdat je auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen. Daarnaast hangt het uitvoeren van een beurt samen met het behouden van je fabrieksgarantie.

Benieuwd naar de verwachte kosten?

Bel ons of maak een afspraak via de website om de verwachte kosten van je auto onderhoud te bereken.

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!