Bel ons direct 0492 - 464176

Bedrijfswagen Onderhoud en Reparaties

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door Garagebedrijf Ad van der Horst in Beek en Donk. Onderhoud aan Bedrijfswagens tot 3500 kg voeren wij graag en snel voor u uit! De bedrijfswagen is van groot belang voor u of uw medewerker en moet goed functioneren zijn.

Flexibele Openingstijden

Of u nu komt voor een reparatie, kleine of grote onderhoudsbeurt, uw bedrijfswagen is nooit lang buiten bedrijf. Bovendien hanteren wij bij Garage Ad van der Horst flexibele openingstijden. Flexibele openingstijden betekent dat uw auto onderhoud en reparaties bij ons ook buiten reguliere werktijden kunt laten uitvoeren. Om er zeker van te zijn dat u snel weer op de weg bent maken we de klus altijd af, hoe laat het ook wordt. Zo weet u zeker dat uw bedrijfswagen klaar staat wanneer u hem nodig heeft!

Plan uw afspraak direct online.

Bedrijfswagen Merk Onafhankelijk Autobedrijf

Volgens Europese regelgeving is het een merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om bedrijfswagens te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Als universele garage beschikt Garagebedrijf Ad van der Horst namelijk over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij Garage Ad van der Horst in Beek en Donk brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

Voordelen onderhoud aan uw bedrijfswagen in Beek en Donk

  • Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften
  • Betaalbaar onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Gebruik van originele kwaliteit onderdelen
  • Betrouwbare service voor iedere auto van elke leeftijd

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!