Bel ons direct 0492 - 464176

Camper onderhoud & reparaties

De meeste mensen doen jaren met hun camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg kom te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt adviseren wij u uw camper te laten onderhouden bij Garage Ad van der Horst in Beek en Donk.

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is ook uw veiligheid en van de andere weggebruikers in gevaar.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden maar ook verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Laat uw camper- en caravanbanden tijdig controleren

Voor u de weg weer op gaat, is het raadzaam stil te staan bij de vraag of uw caravan- of camperbanden nog in orde zijn.

Hoe lang caravan- of camperbanden precies meegaan? Dat is moeilijk aan te geven. Zes tot maximaal tien jaar is een vaak gehanteerde norm. Veel hangt af van de omstandigheden waaronder uw mobiele vakantieverblijf in de stalling heeft gestaan. Factoren als de inwerking van ozon, UV-straling en hogere temperaturen versnellen het verouderingsproces.

Ons advies: laat de banden van uw caravan of camper als het seizoen begint controleren bij Garage Ad van der Horst in Beek en Donk. Dan kunt u de banden, als dat nodig is, tijdig vervangen. U wilt immers niets liever dan veilig op vakantie met uw caravan of camper!

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!