Bel ons direct 0492 - 464176

Trekhaken bij Garage Ad van der Horst in Beek en Donk

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles meer trekken en dragen. Bijvoorbeeld een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware, grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Vakgarage adviseert u graag over de beste keuze voor uw auto en situatie.

Garage Ad van der Horst kiest voor trekhaken van Thule

Thule produceert en levert verschillende soorten trekhaken. Thule is marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Door jarenlange productinnovatie is Thule de concurrentie vele kilometers voorgebleven: de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast de vaste trekhaak heeft Thule de wegdraaibare en de afneembare trekhaak ontwikkeld. Zeer goede alternatieven, die u het gemak bieden van een trekhaak zonder daarvoor het fraaie uiterlijk van uw auto aan te tasten.

Vaste trekhaken

Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd: hij zit aan de auto gelast. Dit maakt de vaste trekhaak zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Handig is dat de trekhaak altijd klaar is voor gebruik: een vaste trekhaak is met name ideaal bij regelmatig gebruik.

Afneembare trekhaken

Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u die niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Hierop zet u de afneembare trekhaak vast wanneer u deze wilt gebruiken.

Wegdraaibare trekhaken

De wegdraaibare trekhaak is sinds 2006 op de markt en verenigt alle voordelen van vaste trekhaken en afneembare trekhaken. Het grote voordeel van de wegdraaibare trekhaak is dat hij onzichtbaar achter de bumper verborgen is, maar altijd beschikbaar is voor gebruik.

Kabelsets voor elektronica

Alle moderne auto’s zijn uitgerust met elektronica voor het comfort en de veiligheid van de automobilist. Vakgarage adviseert samen met Thule om altijd gebruik te maken van kabelsets die speciaal voor uw auto ontworpen zijn.

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!