Bel ons direct 0492 - 464176

Storingsdiagnose

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar uw bestemming begint er een oranje en/of rood lampje te branden. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is. Er zijn veel berijders die deze noodsignalen van de auto negeren en doorrijden met een storing. Hierdoor ontstaat het risico dat er belangrijke onderdelen van de auto kapot gaan, met hoge kosten als gevolg.

Hedendaagse auto’s, bedrijfswagens, campers en terreinwagens bevatten een grote hoeveelheid aan elektronica. Veel van deze sensoren, onderdelen en verbindingsstukken, welke essentieel zijn voor de motor, kunnen gevoelig zijn voor storingen. Omdat de moderne auto een elektronisch geheugen bevat is deze in staat deze storingen te registreren. Hierdoor probeert het te voorkomen dat er defecten ontstaan.

Garage Ad van der Horst beschikt over moderne, professionele diagnoseapperatuur. Hierdoor zijn wij in staat om elke storing, bij ieder merk of type auto uit te lezen en vast te stellen. Het is daarom mogelijk om de oorzaak van de storing effectief en snel te vinden. Door een storing in uw auto tijdig en vakkundig te laten controleren en – indien nodig – te laten repareren voorkomt u hoge reparatiekosten die kunnen optreden wanneer u doorrijdt met een storing.

Zodra de reden van de storing is gevonden zullen wij contact met u opnemen om de uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten te bespreken.

Storingsdiagnose afspraak inplannen

Wilt u uw voertuig elektronisch laten uitlezen? Plan dan een stroringsdiagnose afspraak in bij Autobedrijf Ad van der Horst in Beek en Donk.

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!