Bel ons direct 0492 - 464176

Auto reparatie in Beek en Donk | Goedkoop en snel repareren

Reparatie van alle merken en types auto’s.

Niet alleen met een oudere auto, maar ook met een gloednieuw model is pech soms onvermijdelijk. Gelukkig voor u staan we bij Garage Ad van der Horst in Beek en Donk, nabij Gemert en Aarle-Rixtel, altijd direct voor u klaar zo dat u weer snel en veilig op weg kunt. Dat is het voordeel van een dorpsgarage!

Reparatie van ruim 30 automerken

Garage Ad van der Horst is ruim en modern van opzet en is gespecialiseerd in meer dan 30 merken auto’s. Uw auto is bij Ad en Gijs in goede handen. Wij beschikken over alle faciliteiten om onze vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Omdat het wagenpark van onze klanten zeer divers is, is het noodzakelijk dat er binnen ons bedrijf veel aandacht is om in kennis en benodigde gereedschappen te investeren.

Kosten en kwaliteit

Bij Garage Ad van der Horst bieden wij dezelfde en vaak zelfs betere kwaliteit als de merkdealers, maar dan tegen veel lagere prijzen. Door een efficiënte werkwijze met een goed geregelde inkoop van onderdelen en het hanteren van een voordelig uurtarief kunnen wij uw rekening opvallend lager houden.

Hierdoor kunnen wij zo maar ruim 30% voordeliger dan uw huidige dealer zijn!!

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!