Bel ons direct 0492 - 464176

APK Lieshout

Voor uw APK keuring komt u uiteraard naar autobedrijf Ad van der Horst in Beek en Donk. Tijdens de APK keuring van uw voertuig komt alles aan de beurt; banden, remmen, verlichting maar ook de stuurinrichting en de carrosserie. Wij voeren vele APK keuringen per jaar uit voor onze klanten uit Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Gemert.

Wij garanderen een deskundige controle op veiligheid en milieueisen. Wij bieden twee APK keuringen aan: één voor auto’s die op benzine rijden en één voor auto’s die op diesel rijden. Bij een APK diesel keuring is de roetmeting inbegrepen.

Wanneer moet mijn auto, camper of terreinwagen voor APK keuring?

U krijgt automatisch bericht bij u thuis van de RDW met daarop de uiterste datum waarop uw APK keuring voldaan moet zijn. U kunt natuurlijk eerder een APK keuring inplannen. Als u eerder een APK keuring afspraak maakt dan de berichtgeving van de RDW, dan blijft de APK vervaldatum gehandhaafd. Wij raden u aan om voor de uiterste datum uw auto voor APK keuring te sturen anders mag uw auto de weg niet meer op en riskeert u een forse boete.

Het verschil tussen een benzine of diesel APK keuring

Dit is een eenvoudig verschil om uit te leggen:
Tijdens het autorijden komt bij de verbranding roetdeeltjes vrij. Deze roetdeeltjes zijn schadelijk voor het milieu. Bij diesel motoren komen er tijdens verbranding nog meer roetdeeltjes vrij daarom dat er een verplichte roetmeting bij de APK keuring gehouden moet worden. Deze roetmeting is bij de APK keuring ingebrepen.

Afspraak maken voor uw APK keuring

Wanneer uw auto, bedrijfswagen, camper of jeep een APK keuring nodig heeft bent u dus bij ons aan het goede adres. Omdat wij uw voertuig onderwerpen aan een grondige inspectie van ongveer 45 tot 60 minuten vragen wij u eerst een afspraak in te plannen. Mochten er (dure) reparaties volgen dan nemen wij met u contact op voordat wij sleutelen.

Garage Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!