Bel ons direct 0492 - 464176

Bespaar brandstof met Cyclone 3® systeem

Bent u de hoge brandstofprijzen ook beu? Wilt u meer kilometers per tankbeurt en zelfs betere prestaties? Met de Cyclone 3® kunt u aanzienlijk op uw brandstofkosten besparen!

Het principe is simpel: er wordt een metalen cilinder in de luchttoevoer van uw auto geplaatst. In deze schijf zitten metalen bladen die met hoge precisie een wervelend patroon in de luchtstroom creëren. Deze wervelingen zorgen voor betere prestaties van de motor:

  • Een lager brandstofverbruik variërend van 8-15% (afhankelijk van het type motor);
  • Schonere en meer efficiënte verbranding in de motor;
  • Meer trekkracht bij lage toeren;
  • Meer trekkracht in hoge versnelling;
  • Minder uitstoot van CO, CO2, HO2, Roet, NO.

Het Cyclone 3® systeem is geschikt voor alle type voertuigen en alle typen brandstof. Wilt u een afspraak maken voor de montage van een Cylcone 3® in uw voertuig of wilt u meer informatie over de werking ervan?

Cyclone goed voor het Milieu!

Door het betere verbrandingspercentage, normaal 30~40% en met Cyclone tot wel 80%, helpt u ook het milieu. Het zorgt namelijk voor een drastische vermindering van onverbrandde uitlaatgassen en roetuitstoot.

‘Niet goed, geld Terug’ Garantie

Bij oudere auto’s kan het enige tijd duren, voordat de Cyclone optimaal werkt. Hij heeft +/- 3000 km nodig om een motor schoon te branden. Daarom is er een 3 maanden “Niet goed, Geld Terug” garantie*. Heeft u na 3 maanden geen effect gemerkt in uw brandstofverbruik of vermogen, dan kunt u de Cyclone laten uitbouwen.

*Deze ‘geld terug’ garantie geldt alleen op de kosten van de Cyclone en niet op de kosten voor het inbouwen.

Autobedrijf Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!