Bel ons direct 0492 - 464176

Schadeherstel Beek en Donk

Schade rijden met uw auto, bedrijfswagen of camper is nooit leuk. Het komt altijd op het verkeerde moment én het is gewoon erg zonde wanneer u zuinig bent op uw auto. Dit begrijpen wij heel goed, en daarom zullen wij ervoor zorgen dat uw auto weer perfect in orde wordt gemaakt en het ongemak tot het minimum beperken.

Ons team is vakkundig en zeer ervaren. Wij zijn in staat (bijna) alle voorkomende schades naar tevredenheid te repareren.

Wij werken samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij nemen graag uw regelwerk omtrent de schade uit handen door contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappijen.

Wij geven u graag één tip: Laat u niet sturen en kies voor kwaliteit. U bent in 90% van alle gevallen geheel VRIJ om uw eigen garage te kiezen! En de voorgespiegelde voordelen krijgt u in bijna alle gevallen bij ons ook. Denk hierbij aan korting op het eigen risico, of het vervangend vervoer.

Garage Ad van der Horst werkt voor een groot aantal lokale opdrachtgevers. Voor uw gemak hebben wij contracten met de meeste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Hierdoor kunt u snel weer op de weg, gaan wij snel voor u aan de slag en hoeft u zelf niets te regelen.

Garage Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!