Bel ons direct 0492 - 464176

Ruitschade herstel in Beek en Donk

Voorruitreparatie

U kent het vast wel, u rijdt op de snelweg en in één keer pats!! Een sterretje in uw voorruit.
Omdat uw voorruit gelaagd (2 lagen glas met folie ertussen) is zal er alleen maar een sterretje ontstaan en zal het glas niet in zijn geheel barsten.

Dat sterretje is vaak goed te repareren en hiermee voorkomt u dat het verder gaat scheuren. Voor een goede en onzichtbare reparatie is het wel belangrijk dat u deze snel laat repareren voordat er vuil en vocht inkomt.

Houd rekening dat bij een APK keuring een scheur in de voorruit is toegestaan wanneer deze het zicht niet belemmert en niet vertakt is!

Wij repareren de sterretjes in de meeste gevallen (als u ervoor verzekerd bent) gratis! Als u er niet voor verzekerd bent, repareren wij de ruit voor gunstige tarieven.

Maak nu een afspraak!

Voorruitvervanging

Is het sterretje niet groter dan een € 2 muntstuk (2,6cm doorsnede), dan kan de beschadiging meestal perfect gerepareerd worden. Is de beschadiging groter dan moet de voorruit in z’n geheel vervangen worden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring wordt uw ruit op een professionele manier vervangen.

Bent u verzekerd voor ruitschade en heeft u eigen risico?

Garage Ad van der Horst betaalt u de helft van uw eigen risico (max. € 75,00) terug. Dus als u ervoor verzekert bent kost het u in de meeste gevallen maar € 75,00. Vergeet niet de groene kaart van de verzekering mee te brengen als u komt voor reparatie of vervanging, dan vragen wij eerst toestemming bij uw verzekering.

Garage Ad van der Horst; als u voor kwaliteit en persoonlijke service kiest!